banner359

Jandarma moloz döken sürücüyü suçüstü yakaladı

Bursa’da jandarma ekipleri, boş araziye moloz döken kamyon sürücüsünü suçüstü yakaladı.Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ve Mudanya Bademli Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, yaptıkları istihbarat çalışmaları neticesinde...

25 Eylül 2018 Salı 11:38 2018-09-25 15:08:28
Jandarma moloz döken sürücüyü suçüstü yakaladı

Bursa’da jandarma ekipleri, boş araziye moloz döken kamyon sürücüsünü suçüstü yakaladı.

Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ve Mudanya Bademli Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, yaptıkları istihbarat çalışmaları neticesinde Çekrice Mahallesi’nde bulunan hazine arazilerine inşaat atığı ve moloz döküldüğü bilgisine ulaştı. Daha önceden de aynı bölgeye başka bir şirket tarafından moloz döküldüğünü tespit eden ekipler, bir inşaat firmasına ait kamyonu bölgeye inşaat atığı dökerken suçüstü yakaladı. Şirket yetkilileri ve araç sürücüsü hakkında 2872 sayılı çevre kanunun ilgili maddesi gereğince işlem yapıldı.

Son Güncelleme: 25.09.2018 15:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<