banner359

JÖH destekli “huzur” operasyonu

Bursa’nın İnegöl ilçesinde jandarma tarafından “huzur” operasyonu yapıldı. Araçlar ve umuma açık yerler didik didik arandı.Jandarma özel harekâtın da desteği ile yapılan uygulamaya uyuşturucu ve bomba arama köpeği Varis de eşlik...

03 Nisan 2017 Pazartesi 11:44
JÖH destekli “huzur” operasyonu

Bursa’nın İnegöl ilçesinde jandarma tarafından “huzur” operasyonu yapıldı. Araçlar ve umuma açık yerler didik didik arandı.

Jandarma özel harekâtın da desteği ile yapılan uygulamaya uyuşturucu ve bomba arama köpeği Varis de eşlik etti. İnegöl´ün giriş ve çıkışlarını tutarak araç ve şahıslar üzerinde inceleme yapan jandarma ekipleri, Kurşunlu bölgesinde de umuma açık alanları denetledi. Umuma açık mekanlar, araçlar ve şahıslar didik didik arandı.

Türkiye´nin birçok şehrinde eşzamanlı gerçekleştirilen uygulamaya İnegöl´de 70 jandarma ekibi katıldı. Araçlar aranırken, şahısların tek tek sorgulamaları yapıldı. 178 araçta arama yapılırken, sürücü ve yolculardan oluşan 524 kişinin de GBT sorgulamaları yapıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<