banner359

Kablo hırsızları yakalandı

Bursa’nın İznik ilçesinde 10 Mayıs tarihinde Orhangazi Caddesi’nde bir kum deposundan 200 bin TL değerinde bakır elektrik kablosu çalan 4 zanlı polisin sıkı takibi sonucu Bursa’da ele geçirildi.İznik göl sahil projesinde kullanılmak üzere...

31 Mayıs 2017 Çarşamba 02:27
Kablo hırsızları yakalandı

Bursa’nın İznik ilçesinde 10 Mayıs tarihinde Orhangazi Caddesi’nde bir kum deposundan 200 bin TL değerinde bakır elektrik kablosu çalan 4 zanlı polisin sıkı takibi sonucu Bursa’da ele geçirildi.

İznik göl sahil projesinde kullanılmak üzere bir firmaya ait toplam 500 bin TL değerinde ve 20 santim kalınlığında ki yeraltı bakır elektrik kabloları geçtiğimiz 10 Mayıs tarihinde 9 tonluk iki makaradan toplam 2 bin metre bakır kabloyu hırsızlar birer metre halinde keserek çaldılar. Olayı bir gün sonra fark eden firma sahipleri, emniyete giderek şikayetçi oldu. Kablo hırsızlarını yakalamak üzere harekete geçen İznik polisi, 10 günlük takibin ardından yerlerini belirlediği E.K, M.K, E.K ve AP’yi dün akşam Bursa’da düzenlediği operasyonla ele geçirdi. Zanlıların çaldığı bakır kabloların değerinin 200 bin TL olduğu öğrenildi. Zanlıların emniyetteki sorguları devam ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<