Kalpazanın oyununu marketçi bozdu

Bursa’da, sahte parayla bir marketten sigara almak isteyen kalpazan, nefes kesen kovalamaca sonrası yakalandı.Edinilen bilgiye göre, T.B isimli şahıs, Nilüfer ilçesinde bir markete girdi. T.B, market çalışanına 200 lira uzatarak sigara istedi....

19 Eylül 2016 Pazartesi 12:58
Kalpazanın oyununu marketçi bozdu
Bursa’da, sahte parayla bir marketten sigara almak isteyen kalpazan, nefes kesen kovalamaca sonrası yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, T.B isimli şahıs, Nilüfer ilçesinde bir markete girdi. T.B, market çalışanına 200 lira uzatarak sigara istedi. Paranın sahte olduğunu fark eden market çalışanı, T.B.’yi oyalayarak polise haber verdi. T.B, markete gelen polisi görünce kaçmaya başlasa da, kısa süren kovalamacanın ardından bir evin bahçesinde kıskıvrak yakalandı. Üzerinden 2 tane 200 liralık sahte banknot çıkan T.B. gözaltına alındı. Olayla alakalı tahkikat başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<