Kamyonetle motosiklet böyle çarpıştı

Bursa'nın İnegöl İlçesine Bağlı Şebboy Caddesinde Motosiklet İle Kamyonet Çarpişmasi Sonucu Meydana Gelen Kazada 1 Kişi Yaralandı. Kaza Sonrası Kaçmak İsteyen Minibüs Sürücüsü İse Vatandaşlar Durdu. Kaza Anı İse Saniye Saniye Güvenlik Kamerasına Böyle Yansıdı.

25 Şubat 2020 Salı 08:55
Kamyonetle motosiklet böyle çarpıştı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde motosiklet ile kamyonet kafa kafaya çarpıştı. Kazada bir kişi yaralanırken, olay sonrası kaçmak isteyen kamyonet sürücüsü vatandaşlar tarafından durduruldu. Kaza anı ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Alınan bilgiye göre, kaza Şebboy Caddesi’nde meydana geldi. Furkan G idaresindeki 34 BUK 984 plakalı motosiklet ile Naci H idaresindeki 16 MA 4137 plakalı kamyonet çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle devrilen motosikletten düşen sürücü yaralandı. Yaralının yardımına kazayı gören vatandaşlar yetişti. Bu sırada kazaya karışıp kaçmaya çalışan kamyonet sürücüsü vatandaşlar tarafından durduruldu. Yaralı ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

banner380

Kamyonet sürücüsü polis tarafından gözaltına alındı. Kaza anı ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Kazayla ilgili soruşturma ise sürdürülüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<