banner359

Kanlı Eylem Planları Polise Takıldı

Adana’da yunus ekipleri yaptıkları uygulamada 1 kalaşnikof ve bu silaha ait 137 mermi ele geçirdi, 2 kişiyi gözaltına aldı. Edinilen bilgiye göre, Yüreğir ilçesine bağlı Ali Hocalı girişinde uygulama yapan yunus ekipleri gecenin ilerleyen...

02 Ocak 2015 Cuma 11:45
Kanlı Eylem Planları Polise Takıldı
Adana’da yunus ekipleri yaptıkları uygulamada 1 kalaşnikof ve bu silaha ait 137 mermi ele geçirdi, 2 kişiyi gözaltına aldı.
Edinilen bilgiye göre, Yüreğir ilçesine bağlı Ali Hocalı girişinde uygulama yapan yunus ekipleri gecenin ilerleyen saatlerinde 01 JU 059 plakalı otomobili durdurmak istedi ancak aracın sürücüsü durmayarak kaçmaya başladı. Bunun üzerine yunus ekipleri kısa bir kovalamaca sonrası otomobili durdurup içindeki Ahmet Yiğit A. (36) ve Murat Y.’yi (32) etkisiz hale getirdi. Polis daha sonra otomobilde yaptığı aramada koltuk altına saklanmış halde 1 uzun namlulu silah ve bu silaha ait 137 mermi ele geçirdi. Polis iki zanlıyı gözaltına alarak Adana Emniyet Müdürlüğü’ne getirdi. Silah ve mermilere el konuldu.
Şimdi polis silahın nereden ve ne amaçla Adana’ya getirildiğini öğrenmeye çalışıyor. Ayrıca silahın daha önce bir olayda kullanılıp kullanılmadığını öğrenmek içinde silah kriminalde balistik incelemeden geçiriliyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<