banner359

Kanlı hesaplaşma: 3 yaralı

Bayrampaşa’da iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı. Aralarından daha önceden husumet olan iki grup, Bayrampaşa Kocatepe metro durağının önünde karşı karşıya geldi. Grupların sözlü sataşmaları kısa sürede kavgaya...

22 Şubat 2015 Pazar 20:39
Kanlı hesaplaşma: 3 yaralı
Bayrampaşa’da iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı.
Aralarından daha önceden husumet olan iki grup, Bayrampaşa Kocatepe metro durağının önünde karşı karşıya geldi. Grupların sözlü sataşmaları kısa sürede kavgaya dönüştü. Tekme ve yumrukların havalarda uçuştuğu kavgada bıçak ve sopalar da kullanıldı. Çıkan kavgada Mehmet Ö., Nejat A. ve Mehmet Ö. vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden bıçak darbeleri ile yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, kavgaya karışanlar polis gelmeden olay yerinden uzaklaştı. Polis tarafından çağrılan ambulansla Bayrampaşa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<