banner359

Kanserli çocukların parasına göz diktiler !

Kanserli çocukların paralarına göz diken hırsızlar, önce güvenlik kamerasına, ardından polise yakalandı. İki hırsızın yardım paralarını çalmaya çalıştığı o anlarsa saniye saniye kameralara yansıdı.Olay, dün Atatürk Havalimanı...

23 Şubat 2015 Pazartesi 12:07
Kanserli çocukların parasına göz diktiler !
Kanserli çocukların paralarına göz diken hırsızlar, önce güvenlik kamerasına, ardından polise yakalandı. İki hırsızın yardım paralarını çalmaya çalıştığı o anlarsa saniye saniye kameralara yansıdı.
Olay, dün Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş katında yaşandı. Alınan bilgiye göre, Kanserli Çocuklar Umut Vakfı’na ait yardım kutusunda biriken paraları çalmaya çalışan A.A.K. (30) ve Ü.D. (23) güvenlik kamerasına yakalandı. Görüntüleri izleyen ekipler, iki şüpheliyi yakaladı. Havalimanında oturan şüphelilerin yanına gelen polis, ilk önce kimlik kontrolü yaptı. İki şüpheli daha sonra gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Havalimanında yaşanan hırsızlık girişimi güvenlik kamerasına da saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, yardım kutularının yanında bekleyen zanlılardan biri etrafı kolaçan ederken, diğerinin yardım kutusundaki paraları almaya çalıştığı görülüyor. Bu sırada yanlarından geçen bir kişiyi gören zanlı, elini yardım kutusundan çekip, hiçbir şey olmamış gibi etrafı izliyor. Daha sonra uygun ortamı kollayan zanlı, yeniden elini yardım kutusuna atıyor. Zanlı bu sırada arkalarında duran kadını görüp, elini çekiyor. Ardından havalimanında otururken görülen zanlıların, yakalanma anları da kameraya yansıyor.
Öte yandan, Atatürk Havalimanı’ndaki yardım kutuları daha önce de hırsızların hedefi olmuştu. Hırsızlar, geçtiğimiz yıl da kanserli çocuklar için toplanan yardım paralarını çalmıştı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<