banner359

Karşıt Gruplar Birbirine Girdi: 2 Yaralı

Elazığ Ülkü Ocakları tarafından Doğu Türkistan için imza kampanyası düzenlendiği sırada, HDP’li olduğu ileri sürülen bir grup arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu 2 kişi yaralandı.Edinilen bilgilere göre, olay,...

27 Aralık 2014 Cumartesi 18:12
Karşıt Gruplar Birbirine Girdi: 2 Yaralı
Elazığ Ülkü Ocakları tarafından Doğu Türkistan için imza kampanyası düzenlendiği sırada, HDP’li olduğu ileri sürülen bir grup arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu 2 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, olay, Gazi Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Elazığ Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı üyeleri Doğu Türkistan için standa imza topladığı sırada, cadde üzerinden gelen 10-15 kişilik HDP’li grupla karşılaşınca tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada HDP’li olduğu ileri sürülen 2 kişi yaralanarak bir iş yerine sığındı. Olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliğini alarak ambulans istedi. Yaralılar, polis güvenliğin de ambulans alınarak hastaneye götürüldü.
Polisin uyarısı sonrası grup dağıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<