banner359

Katil çoban Kendi Sonunu Hazırladı

Batman’ın Kozluk ilçesi Örensu köyünde geçtiğimiz gün av tüfeğiyle 7 kişiyi katleden çoban Fevzi Taş’ın, evindeki para ve ziynet eşyaları için olayın yaşandığı köye girerken köylüler tarafından fark edilince intihar ettiği iddia...

04 Ağustos 2014 Pazartesi 18:47
Katil çoban Kendi Sonunu Hazırladı
Batman’ın Kozluk ilçesi Örensu köyünde geçtiğimiz gün av tüfeğiyle 7 kişiyi katleden çoban Fevzi Taş’ın, evindeki para ve ziynet eşyaları için olayın yaşandığı köye girerken köylüler tarafından fark edilince intihar ettiği iddia edildi.
Edinilen bilgiye göre, olaydan sonra kayıplara karışan çoban Feyzi Taş, bugün öğle saatlerinde köye geri dönerek köydeki evinde bulunan 5 bin TL nakit para ve 7 adet altın bileziği almak istedi. Köyde pusu kuran jandarma ekipleri tarafından fark edilen Taş’a teslim olması için uyarı yapıldı. Jandarmanın uyarı yaptığı esnada köy girişinde vatandaşlarla karşılaşan Taş’ı gören köylüler çobana silah çekti. Köylüler tarafından fark edilen katil zanlısı Taş’ın, kurtulamayacağını anlayınca elindeki silahı çenesine dayayarak intihar ettiği iddia edildi. Taş, olay yerinde hayatını kaybederken, köyde bulunan jandarma ekipleri olay ile ilgili soruşturma başlattı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<