Katliam gibi kazadan kurtuluş detayı !

Eskişehir’de bugün sabah saatlerinde meydana gelen ve 4 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasında sadece emniyet kemeri takan sürücünün kazayı yaralı olarak atlattığı belirtildi. Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan...

25 Haziran 2015 Perşembe 17:03
Katliam gibi kazadan kurtuluş detayı !
Eskişehir’de bugün sabah saatlerinde meydana gelen ve 4 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasında sadece emniyet kemeri takan sürücünün kazayı yaralı olarak atlattığı belirtildi.
Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre; sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında Serdar Işık kontrolündeki 34 US 5743 plakalı araç, Bozüyük istikametinden Kütahya istikametine seyri sırasında şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun sağ tarafında bulunan büyük yön levhasına çarptı. Aracın yolun sağından yoldan çıkarak şarampole düşmesi sonucu meydana gelen kazada, araçta bulunan Sibel Işık (41), Nehir İpek Işık (9), Musa Öztürk (39) ve Fatma Öztürk’ün (61) olay yerinde hayatlarını kaybettiği, sürücü Serdar Işık’ın ise (40) ağır yaralı olarak Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesine kaldırıldığı bildirildi.

ARAÇTAKİ BÜTÜN HAVA YASTIKLARI AÇILMIŞ
Açıklamada, olay yerinde ekiplerin yaptığı ilk incelemelerde, kazada sadece ağır yaralanan araç sürücüsü Serdar Işık’ın emniyet kemerinin takılı olduğu, hayatını kaybeden diğer yolcuların ise emniyet kemerinin takılı olmadığın belirlendiği anlatılan Emniyet Müdürlüğü açıklaması şöyle devam etti:
“Kazaya karışan aracın günümüz teknolojisine uygun birçok güvenlik ve emniyet tertibatı donanımı olmasına ve araçta bulunan tüm hava yastıklarının açılmasına rağmen emniyet kemeri kullanmanın hayati derecede önemli olduğu ne yazık ki bu acı olayda bir kez daha görülmüştür. Emniyet Müdürlüğü olarak kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşımıza da acil şifalar diliyor, böyle acı hadiselerle tekrar karşılaşılmaması için tüm vatandaşlarımızın ‘Emniyet Kemeri Kullanımına’ azami özen göstermelerini rica ediyoruz.”
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<