banner359

Kayıp çiftçi köpekli ekiplerle aranıyor

Bursa'da Tarlaya Gitmek İçin Evinden Çikip Geri Dönmeyen Çiftçi İçin Jandarma Ve Afad Ekipleri, Köpeklerle Arama Çalişmasi Başlattı.

29 Aralık 2019 Pazar 11:10
Kayıp çiftçi köpekli ekiplerle aranıyor

Bursa’da tarlaya gitmek için evinden çıkıp geri dönmeyen çiftçi için jandarma ve AFAD ekipleri, köpeklerle arama çalışması başlattı.

Bursa’nın İznik ilçesinin kırsal Boyalıca Mahallesi’nde yaşayan evli ve iki çocuk babası İbrahim Uzun (46), dün "Tarlaya gidiyorum" diyerek öğlen saatlerinde evinden çıktı. 7 saat geçmesine rağmen geri dönmeyen Uzun’dan haber alamayan yakınları durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, bölgede arama çalışması başlattı. AFAD ve jandarma ekipleri havanın aydınlanmasıyla arama çalışmalarını hızlandırdı. Köpekli timlerle Uzun’un kaybolduğu bölgede arama yapan ekiplere köylüler de destek veriyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<