banner359

Kaza anı kameraya böyle yansıdı

BURSA-ANKARA KARAYOLU ÜZERİNDE MEYDANA GELEN KAZADA KONTROLDEN ÇIKAN HAFİF TİCARİ ARAÇ ORTA REFÜJE DALDI KAZADA SÜRÜCÜ YARALANDI. KAZA ANI İSE SANİYE SANİYE GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI.

29 Temmuz 2020 Çarşamba 18:44
Kaza anı kameraya böyle yansıdı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde üzerinde meydana gelen kazada bir kişi yaralandı. Kaza anı ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, Bursa-Ankara yolu üzerinde meydana geldi. İnegöl’e seyir halinde olan 16 DAE 19 plakalı hafif ticari aracın sürücüsü Orhan A, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç orta refüje çarparak yan yattı. Kazada sürücü yaralandı. Yaralı sürücü kaza yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Daha sonra sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Uzun araç kuyruğun oluştuğu Ankara yolunda trafik kontrollü bir şekilde sağlandı. Kaza yapan araç çekici yardımıyla kaldırılırken, kaza anı güvenlik kamerasına an-be-an yansıdı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<