banner359

Kazayı Bırakıp Kavgaya Tutuştular

Adıyaman’da, kırmızı ışık ihlali yapan ve kazaya neden olan bir otomobilin sürücüsü ile vatandaşlar arasında kavga çıktı. Kavgaya karışan şahıslar gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, 1. Çevre Yolu üzeri MİT Lojmanları yakınlarında...

31 Ekim 2014 Cuma 12:43
Kazayı Bırakıp Kavgaya Tutuştular
Adıyaman’da, kırmızı ışık ihlali yapan ve kazaya neden olan bir otomobilin sürücüsü ile vatandaşlar arasında kavga çıktı. Kavgaya karışan şahıslar gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, 1. Çevre Yolu üzeri MİT Lojmanları yakınlarında kırmızı ışık ihlali yaptığı iddia edilen, sürücüsü öğrenilemeyen 02 FP 809 plakalı otomobil, Mustafa Yağız idaresindeki 27 BB 359 plakalı otomobille çarpıştı. 02 FP 809 plakalı otomobil çarpışma sonrası duramayarak, önce beton elektrik direğine, daha sonra trafik lambalarına çarparak durabildi. Meydana gelen kaza sonrası ölen ya da yaralanan olmazken, 02 FP 809 plakalı otomobil sürücüsü ve içerisinde bulunan şahıslar otomobilden çıkarak hızla olay yerinden kaçtı. Bir süre sonra olay yerine gelen ve kendisinin 02 FP 809 plakalı otomobil sürücüsü olduğunu iddia eden genç ile vatandaşlar arasında tartışma çıktı. Vatandaşlar olay yerine gelen gencin otomobilin sürücüsü olmadığını söylerken, genç ise, sürücünün kendisi olduğunu korkuya kapılarak kaçtığını söyledi. Bu sırada sürücü olduğunu iddia eden genç ile vatandaşlar arasında tekme-tokat kavga çıktı. Çıkan kavga üzerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, polis ekipleri kavga eden şahısları biber gazıyla etkisiz hale getirdi. Kavgaya karışan şahıslar gözaltına alındı.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<