banner359

Kediler için seferber oldular

Kadıköy’de bir araya gelen hayvanseverler kediler için seferber oldu. Hayvanseverler, sokak kedileri için ev yapıp vatandaşlara dağıttı. Kadıköy Timsah Meydanı’nda bir araya gelen hayvanseverler sokakta kalan kediler için kedi evi yaptı....

21 Şubat 2015 Cumartesi 15:08
Kediler için seferber oldular
Kadıköy’de bir araya gelen hayvanseverler kediler için seferber oldu. Hayvanseverler, sokak kedileri için ev yapıp vatandaşlara dağıttı.
Kadıköy Timsah Meydanı’nda bir araya gelen hayvanseverler sokakta kalan kediler için kedi evi yaptı. Hayvanseverler yaptıkları kedi evlerinin üzerine, “Kedi evidir. Onları alıp sokaklara yerleştirebilirsiniz. Ücretsizdir” yazdı. Hayvanseverler daha sonra yaptıkları kedi evlerini Kadıköy sokaklarında vatandaşlara dağıttı.
Hayvan severler, “Soğuk havalarda kedilerin kalması için kedi evi yapıyoruz. Kendi imkanlarımızla. Çok zor bir şey değil. Bunu herkes yapabilir. Yaptığımız bu kedi evlerini daha sonra sokaklara dağıtacağız” dedi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<