banner359

Kendisini başkomiser olarak tanıtıp 5 bin TL dolandırdı

Bursa’da kendisini başkomiser olarak tanıtan dolandırıcı, telefonla aradığı vatandaşın 5 bin TL’sini dolandırdı.Edinilen bilgiye göre olay, Bursa’nın İnegöl ilçesine bağlı Süleymaniye Mahallesi’ndeki bir ikamette meydana geldi....

18 Kasım 2016 Cuma 10:44
Kendisini başkomiser olarak tanıtıp 5 bin TL dolandırdı
Bursa’da kendisini başkomiser olarak tanıtan dolandırıcı, telefonla aradığı vatandaşın 5 bin TL’sini dolandırdı.
Edinilen bilgiye göre olay, Bursa’nın İnegöl ilçesine bağlı Süleymaniye Mahallesi’ndeki bir ikamette meydana geldi. İddiaya göre, kendisini başkomiser olarak tanıtan bir şahıs, N.O.’yu aradı. Terör örgütüne aktarılmak üzere bankadan 4 kredi çekildiği, 9 hat çıkartıldığı ve altın hesabı açıldığı bilgisini N.O.’ya ileten dolandırıcı, verdiği banka hesabına 5 bin TL yatırması gerektiğini söyledi. Dolandırıcının verdiği hesaba istenilen miktarda parayı yatıran N.O., ardından dolandırıldığını anlayarak polise başvurdu.
Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<