banner359

Kesik el cinayetinde 5 yeni gözaltı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bir kadının öldürüldükten sonra elleri bileklerinden kesilip, cesedinin çöp poşetiyle tarlaya atılmasına ilişkin Bursa’da gözaltına alınan 5 kişi Kocaeli Adliyesi’ne sevk edildi. Kocaeli’nin İzmit ilçesi...

23 Şubat 2015 Pazartesi 10:27
Kesik el cinayetinde 5 yeni gözaltı
Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bir kadının öldürüldükten sonra elleri bileklerinden kesilip, cesedinin çöp poşetiyle tarlaya atılmasına ilişkin Bursa’da gözaltına alınan 5 kişi Kocaeli Adliyesi’ne sevk edildi.
Kocaeli’nin İzmit ilçesi Kandıra yolu Çayırköy mevkiinde öldürüldükten sonra elleri bileklerinden kesilen ve cesedi çöp poşetine konularak yol kenarındaki tarlaya bırakılan Nuran Dutlu cinayeti ile ilgili, cesedi olay yerine bırakan araçla bağlantılı olan 5 kişi Bursa’da gözaltına alındı. Bursa kent merkezinde Jandarma ekiplerinin operasyonu sonucu gözaltına alınan V.A., M.K., M.A., M.B., ve S.A. adlı kişiler, Kocaeli’ne getirilerek adliyeye sevk edildi.
Edinilen bilgiye ve iddialara göre, cinayette kullanılan cinayetle bağlantısı olduğu belirlenen ve aranan Sertaç Özgür ile Muhammet Yıldız ile birlikte, Bursa’da gözaltına alınanlar arasında bulunan V.A. cesedi getiren 16 BG 988 plakalı aracı kullandığı iddiasıyla gözaltına alındı. V.A. cesedi olay yerine attıktan sonra, bıraktığı yeri beğenmeyerek M.K., M.A. ve M.B. ile birlikte cesedi bıraktıkları yere geri döndükleri ancak gece olması sebebiyle korkarak cesede dokunmadan geri döndükleri belirlendi. Gözaltına alınanlar arasında bulunan S.A., V.A. ve ise aracın sahibi oldukları için gözaltına alındığı öğrenildi. Araç sahiplerinden aranan Muhammet Y. ise hala bulunamadı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<