Kestane Yedikten Sonra Hayatını Kaybetti

Bursa’da kocasının kavurarak ikram ettiği kestaneyi yedikten sonra fenalaşan bir kadın, hayatını kaybetti. Savcılık, şüpheli bulunan ölümle ilgili soruşturma başlattı. Edinilen bilgiye göre, olay 2 gün önce öğle saatlerinde merkez Yıldırım...

24 Kasım 2014 Pazartesi 15:45
Kestane Yedikten Sonra Hayatını Kaybetti
Bursa’da kocasının kavurarak ikram ettiği kestaneyi yedikten sonra fenalaşan bir kadın, hayatını kaybetti. Savcılık, şüpheli bulunan ölümle ilgili soruşturma başlattı.
Edinilen bilgiye göre, olay 2 gün önce öğle saatlerinde merkez Yıldırım ilçesi Arabayatağı Mahallesi, Armağan Sokak’ta meydana geldi. 59 yaşındaki Recep Durmuş, evde otururken kavurduğu kestaneleri eşi Raziye Durmuş’a (50) ikram etti. İkinci kestaneyi yedikten sonra nefesi sıkışan Raziye Durmuş, aniden fenalaştı. Kocasının çağırdığı ambulansla Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Durmuş, kurtarılamadı.
Savcılık olayla alakalı soruşturma başlattı. Ölümü şüpheli bulunan kadının cesedi otopsiye kaldırıldı. Durmuş’un kesin ölüm sebebi Adli Tıp Kurumu’nun raporuyla netlik kazanacak.
Bu arada hayat arkadaşının ölüm haberiyle yıkılan Recep Durmuş, polise tanık olarak verdiği ifadesinde, 1993 yılında akciğer ameliyatı olan eşinin kronik bronşit ve astım rahatsızlığı bulunduğunu söyledi.
Soruşturma sürüyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<