"Kırmızı Düdük" kampanyasına miniklerden destek

İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan "Ben de trafik polisiyim, hatalı sürücüye kırmızı düdük" kampanyasına anaokulu öğrencilerden destek geldi.Bursa’nın Yenişehir ilçesinde Yenişehir Anaokulu beyazlar sınıfında eğitim...

20 Ekim 2018 Cumartesi 19:05
"Kırmızı Düdük" kampanyasına miniklerden destek

İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan "Ben de trafik polisiyim, hatalı sürücüye kırmızı düdük" kampanyasına anaokulu öğrencilerden destek geldi.

banner380

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde Yenişehir Anaokulu beyazlar sınıfında eğitim gören minik öğrenciler İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. Sınıf öğretmeni Özlem Er, “Kırmızı Düdük kampanyası dahilinde öğrencilerimiz ile birlikte komutanlığımızı ziyaret ettik. Burada yetkililer öğrencilerimize trafik eğitiminin yanısıra kampanya hakkında bilgiler verdiler. Öğrencilerimiz çok mutlu oldular. Başta bakanlığımız olmak üzere tüm komutanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Jandarma komutanlığını ziyaret eden öğrencilere düdük, Türk bayrağı ve çeşitli ikramlar hediye edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<