banner359

Komiser yardımcısı durduk yere köpek vurdu

İzmir’in Çiğli ilçesinde, Komiser Yardımcısı M.A., 3 yıldır polisler tarafından beslenen Efe isimli sokak köpeğini hiçbir tehlike yokken polis merkezinin bahçesinde beylik silahı ile vurması güvenlik kameralarına yansıdı.Bir gün önce...

27 Haziran 2015 Cumartesi 14:07
Komiser yardımcısı durduk yere köpek vurdu
İzmir’in Çiğli ilçesinde, Komiser Yardımcısı M.A., 3 yıldır polisler tarafından beslenen Efe isimli sokak köpeğini hiçbir tehlike yokken polis merkezinin bahçesinde beylik silahı ile vurması güvenlik kameralarına yansıdı.
Bir gün önce Edirne’de bir kişini pompalı tüfekle köpeği öldürmesinin ardından bu görüntülerin ortaya çıkması hayvanseverleri ayağa kaldırdı
Olay dün öğle saatlerinde, Çiğli Polis Merkezi Amirliği bahçesinde meydana geldi. Yaklaşık 2 hafta önce Çiğli Polis Merkezi’nde Grup Amiri olarak göreve başlayan Komiser Yardımcısı M.A., göreve gitmek üzere emniyet binasından çıkıp kapıda bekleyen ekip arabasına binmek istedi. Bu sırada ekip arabasının yanında duran ve iddiaya göre 3 yıldır polis merkezindeki polislerce beslenen Efe isimli sokak köpeğini gören M.A., bir an duraksadı. Daha sonra ekip arabasında duran beylik silahını alan Komiser Yardımcısı M.A., silahını köpeğe hedef alıp yaklaşık 2 metre mesafeden silahı ateşledi. Sağ arka bacağından yaralanan köpek sekerek polise merkezi bahçesinden uzaklaşırken hiçbir şey olmamış gibi davranan M.A. ise ekip arabasına binerek gitti. Bu anlar ise polis merkezinin kamerasına yansıdı.

POLİS POLİSE ŞİKAYET EDİLDİ
Öte yandan, olayı gören hayvanseverler tarafından görülen yaralı köpek Efe, hemen yakındaki bir bir veteriner kliniğine kaldırıldı. Merminin köpeğin bir kasığından girip kürek kemiğini zedeleyerek öteki kasığından çıktığı belirlenirken köpeğin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Hayvenseverlerin durumu 155 Polis İmdat Hattı’na şikayet etmesinden sonra, olay yeri inceleme ekipleri polis merkezi bahçesinde çalışma yaptı.

SİLAHA EL KONULDU
’Genel güvenliği tehlikeye atmaktan’ dolayı soruşturma açılan M.A.’nın savcılıktaki ifadesinde iki gündür kullanmadığı silahını kontrol etmek amacıyla kör noktaya doğrulttuğunu, köpeği görmediğini söylediği öğrenildi. Komiser Yardımcısı M.A.’nın beylik silahına Cumhuriyet Savcısı’nın emri ile el konulurken M.A.’nın hemen yıllık izne çıktığı ileri sürüldü. Bir gün önce Edirne’de bir kişini pompalı tüfekle köpeği öldürmesinin ardından bu görüntülerin ortaya çıkması hayvanseverleri ayağa kaldırdı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<