banner359

Kozan’ı Sağanak Vurdu

Adana’nın Kozan ilçesinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle bazı ev ve iş yerlerini su bastı, caddeler adeta göle döndü.İlçede akşam saatlerinde başlayan ve aralıklarla etkili olan sağanak yağış nedeniyle Karacaoğlan Mahallesi’ndeki...

10 Eylül 2014 Çarşamba 09:41
Kozan’ı Sağanak Vurdu
Adana’nın Kozan ilçesinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle bazı ev ve iş yerlerini su bastı, caddeler adeta göle döndü.
İlçede akşam saatlerinde başlayan ve aralıklarla etkili olan sağanak yağış nedeniyle Karacaoğlan Mahallesi’ndeki bazı evlerin zemin ve bodrum katlarını su bastı. Evde bulunan elektrikli ev aletleri sular altında kaldı. Yağmur sularının göle çevirdiği caddelerde araçlar su içinde kalırken, polis ve belediye ekiplerinden yardım istendi.
Vatandaşlar kendi imkanlarıyla evlerine ve iş yerlerine dolan suyu tahliye etmeye çalıştı. Evini su basan Hasan Baysal, “20-25 dakika yağmur yağdı ve evimi su bastı. 24 seneden bu yana bu evde oturuyorum. Oturduğum ev her yağmur yağmasında sular altında kalıyor. Evimin içerisinde bulunan buzdolabı, çamaşır makinem, elektrikli süpürgem, fırınlı ocağım kullanılamaz halde. Yattığım yataklar kullanılamaz halde. Belediyemizden, kaymakamlığımızdan ve devletimizden yardım istiyorum” dedi.
Öte yandan, Kozan Feke karayolunda bazı bölgelerde heyelan olduğu ve bazı noktalarda trafiğin tek şeritten sağlandığı öğrenildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<