banner359

Kübra Dere’nin Sağlık Durumu Nasıl?

İstanbul Kabataş’ta İETT otobüsünün çarpması sonucu taksinin altında kalarak ağır yaralanan üniversite öğrencisi Kübra Dere’nin ağabeyi Fahri Dere, kardeşinin tedavisinin devam ettiğini, bilincinin açık olduğunu söyledi.Kabataş’ta...

02 Ağustos 2014 Cumartesi 11:10
Kübra Dere’nin Sağlık Durumu Nasıl?
İstanbul Kabataş’ta İETT otobüsünün çarpması sonucu taksinin altında kalarak ağır yaralanan üniversite öğrencisi Kübra Dere’nin ağabeyi Fahri Dere, kardeşinin tedavisinin devam ettiğini, bilincinin açık olduğunu söyledi.
Kabataş’ta dün sabah saatlerinde meydana gelen kazada, İETT otobüsünün çarpması sonucu taksinin altında kalan İstanbul Üniversitesi Muhasebe Bölümü 2’nci sınıf öğrencisi 19 yaşındaki Kübra Dere’nin Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki tedavisi sürüyor. Kaza sırasında kardeşiyle olan ağabey Fahri Dere, Kübra Dere’nin sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

“KARDEŞİMİN BİLİNCİ AÇIK”
Kardeşinin bilincinin açık olduğunu ifade eden Fahri Dere, “En son sabah çıktım yanından. Çorba içebilirmiş. Çorba içirdim, su içirdim. Bilinci açık. Orada ilgilenenler de iyiye gittiğini söylemiş. Doktorlarla görüşemedik. Onlardan haber bekliyoruz. Bizim bildiğimiz bu kadar. Dün ameliyattaydı. 45 dakika sürdü ameliyat. 45 dakika uykudaydı. 45 dakika sonra ilk annem yanına girmişti. Annemi görmüştü. Ben de dün gece girdim yanına, bu sabah girdim. Konuştum kendisiyle. Hafif ağrılarının olduğunu söyledi. Moral vermek açısından bunların geçici bir süreç olduğunu, uzun da olsa biteceğini söyledi” diye konuştu.

“HUKUKİ İŞLEME BAŞLAYACAĞIZ”
Kardeşinin kaza esnasında da bilincinin açık olduğunu belirten Fahri Dere, “Ayağını gördüğünde, o arabanın altında sürüklenirken ölecek sanmış. Buna da şükür. Temennimiz ayak, ayağını bekliyoruz. Herkesten dua bekliyoruz. Hukuki işleme başlayacağız. İlk etapta kardeşimin çıkması önemli” dedi.
Kaza sırasında Adalar’a gitmek için Kabataş’a bulunduklarını dile getiren Fahri Dere, “Olmadı, nasip olmadı. Ameliyata girmeden önce bir bilgi almıştık. Ameliyattan sonra bilgi alamadık. Dayımlar bilgi almış. Onlara, ’10 gün bakacağız ayağına kan gidecek mi diye’ demişler” şeklinde konuştu.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<