banner359

Küçük çocuk Itfaiyeyi Seferber Etti

Kahramanmaraş’ta parmağı plastik sandalyeye sıkışan 3 yaşındaki çocuk için Kahramanmaraş itfaiye ekipleri seferber oldu. Edinilen bilgiye göre, Bayazıtlı Mahallesi Derdimentdede Caddesinde evinde oynayan 3 yaşındaki Nehir Koç, plastik sandalye...

15 Ağustos 2014 Cuma 20:11
Küçük çocuk Itfaiyeyi Seferber Etti
Kahramanmaraş’ta parmağı plastik sandalyeye sıkışan 3 yaşındaki çocuk için Kahramanmaraş itfaiye ekipleri seferber oldu.
Edinilen bilgiye göre, Bayazıtlı Mahallesi Derdimentdede Caddesinde evinde oynayan 3 yaşındaki Nehir Koç, plastik sandalye ile oynadığı esnada parmağını sıkıştırdı. Parmağını sıkıştığı yerden çıkaramayan çocuklarının ağlamasıyla durumu fark eden ailesi, müdahale etti ama başarılı olamadı.
Çocukların daha fazla ağlamasına dayanamayan aile, itfaiye ekiplerinden yardım istedi. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, küçük çocuğun parmağını sıkıştığı yerden çıkardı.
112 sağlık ekiplerinin de hazır buluğu olayda, Nehir’in parmağı her ihtimale karşı kontrol edildi. Yapılan kontrollerde Nehir’in parmağında herhangi bir kırığın olmadığı belirlendi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<