banner359

Kültür Merkezinin İstinat Duvarı Çöktü

Bursa’nın Yıldırım İlçesinde Bir Kültür Merkezinin Bahçesindeki İstinat Duvarı Çöktü. Olay Yerine Sevk Edilen İtfaiye Afad Ve 112 Ekipleri Bitişik Evlerdeki Vatandaşları Tahliye Etti.

17 Haziran 2016 Cuma 17:26
Kültür Merkezinin İstinat Duvarı Çöktü
Bursa’nın Yıldırım ilçesinde bir kültür merkezinin bahçesindeki istinat duvarı çöktü. Olay yerine sevk edilen itfaiye AFAD ve 112 ekipleri bitişik evlerdeki vatandaşları tahliye etti.
Edinilen bilgiye göre olay, Yıldırım Külliyesi yakınındaki Aralık Sokak’ta meydana geldi. Bir kültür merkezinin yeniden düzenlenen bahçesine ait duvar, toprak ağırlığına dayanamayıp büyük bir gürültü ile çöktü. Deprem olduğunu zanneden bitişik evlerde yaşayan vatandaşlar panikle evlerini boşalttılar. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ve AFAD ekipleri çöken bahçe duvarı etrafında inceleme yaptı. Yıldırım belediyesi fen işleri dairesi ekiplerinin çalışmalarının ardından vatandaşlar rahat bir nefes alıp evlerine girdiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<