banner359

Kürşat Yılmaz adliyeye çıkarıldı

Suç örgütü kurmak, yağma, silahla yaralama, hürriyetinden yoksun bırakma gibi suçlardan hapis cezası alan Kürşat Yılmaz, adliyeye getirildi.Tekirdağ F Tipi Cezaevi’nde yatan Kürşat Yılmaz, sabah saatlerinde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı...

25 Şubat 2015 Çarşamba 13:21
Kürşat Yılmaz adliyeye çıkarıldı
Suç örgütü kurmak, yağma, silahla yaralama, hürriyetinden yoksun bırakma gibi suçlardan hapis cezası alan Kürşat Yılmaz, adliyeye getirildi.
Tekirdağ F Tipi Cezaevi’nde yatan Kürşat Yılmaz, sabah saatlerinde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ifadesine başvurulmak üzere Tekirdağ adliyesine çıkartıldı. Cezaevinden geniş güvenlik önlemleri altında Tekirdağ adliyesi arka kısmına getirilen Kürşat Yılmaz, jandarma ve polis ekiplerinin güvenlik çemberine alınarak adliyeye sevk edildi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ifadesine başvurulmak için adliyeye çıkartılan Yılmaz ifadesi alındıktan sonra tekrar Tekirdağ F Tipi Cezaevi’ne gönderildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<