banner359

Lodos İstanbul’u Etkisi Altına Aldı

İstanbul’da sabah saatlerinde etkili olan lodos deniz ulaşımında aksamalara neden oluyor. Şiddetli lodos nedeniyle İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) bazı seferlerini iptal etti. Sabah saatlerinde etkili olan lodos...

31 Aralık 2014 Çarşamba 08:51
Lodos İstanbul’u Etkisi Altına Aldı
İstanbul’da sabah saatlerinde etkili olan lodos deniz ulaşımında aksamalara neden oluyor. Şiddetli lodos nedeniyle İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) bazı seferlerini iptal etti.
Sabah saatlerinde etkili olan lodos nedeniyle İDO, 07.00 Yenikapı - Bandırma, 07.30 Bandırma - Yenikapı - Bostancı, 08.00 Bursa-Armutlu-Armutluk-Yenikapı-Kadıköy, 09.00 Bursa-Yenikapı-Kadıköy seferlerini iptal etti. BUDO ise bugün yapacağı bütün seferleri iptal ettiği duyurdu.
Şehir Hatları Vapurları seferlerinde ise bir aksama olmadığı görüldü.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<