banner359

Lüks cipin kaza anı kamerada

BURSA'NIN MUSTAFAKEMALPAŞA İLÇESİNDE LÜKS CİPİN KONTROLDEN ÇIKIP TRAFİK LAMBASINA ÇARPTIĞI KAZA GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI. SÜRATLE KALDIRIMA ÇARPIP HAVALANDIKTAN SONRA TRAFİK LAMBASINA ÇARPAN CİPİN SÜRÜCÜSÜNÜN KAZADA BURNU BİLE KANAMADI.

08 Mayıs 2020 Cuma 14:07
Lüks cipin kaza anı kamerada

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde lüks cipin kontrolden çıkıp trafik lambasına çarptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı. Süratle kaldırıma çarpıp havalandıktan sonra trafik lambasına çarpan sürücünün kazada burnu bile kanamadı.

Edinilen bilgiye göre, kaza sabah saatlerinde Fevzipaşa Caddesi’nde meydana geldi. Kazada, 16 EG 045 plakalı lüks cipin sürücü F.G. hızlı bir şekilde seyrederken aniden direksiyon hakimiyetini kaybetti. Savrulan araç kaldırıma çarpıp havalandıktan sonra trafik ikaz lambasına çarparak durabildi. Kazada şans eseri sürücünün burnu bile kanamazken, araçta maddi hasar meydana geldi.

Kaza anı saniye saniye görüntülenirken, her gün işe giden kişilerin bekleme durağı olan bölgede kimsenin olmaması olası faciayı önledi. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<