banner359

Madencilerin Isimleri Belli Oldu

Zonguldak’ın Dilaver semtinde maden ocağındaki göçüğün altında kalan işçilerin isimleri belirlendi.Zonguldak’ın Dilaver semtinde, özel bir şirkete ait maden ocağında tavan çökmesi sonucu meydana gelen göçüğün arkasında kalan dokuz...

12 Ağustos 2014 Salı 15:16
Madencilerin Isimleri Belli Oldu
Zonguldak’ın Dilaver semtinde maden ocağındaki göçüğün altında kalan işçilerin isimleri belirlendi.
Zonguldak’ın Dilaver semtinde, özel bir şirkete ait maden ocağında tavan çökmesi sonucu meydana gelen göçüğün arkasında kalan dokuz kişiyi kurtarma çalışmaları devam ediyor. İşçilere iki saat sonra ulaşılabileceği belirtildi. Kurtarma çalışmalarına AFAD ve işçiler katılıyor. Bu arada bölgeye ambulanslar gönderildi. Madencilerin yakınları gelecek müjdeli haberi bekliyor.
Maden ocağındaki işçiler, Ferhat Mankır, Yüksel Günbel, Ayhan Günbel, Cüneyt Karagünlü, Muhammed Kilitçi, Mustafa Pınarbaşı, Murteza Pazarcık, Tamer Tutan ve Müslüm Bayraklı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<