banner359

Magandalar Durmak Bilmiyor

Adıyaman’ın Gerger ilçesinde yakınlarının düğün törenine giden 6 yaşındaki çocuk, düğünde havaya ateş eden magandanın hedefi olarak ağır yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Gerger ilçesine bağlı Kesertaş köyü yakınlarında bir...

03 Ağustos 2014 Pazar 13:50 2014-08-03 14:23:11
Magandalar Durmak Bilmiyor
Adıyaman’ın Gerger ilçesinde yakınlarının düğün törenine giden 6 yaşındaki çocuk, düğünde havaya ateş eden magandanın hedefi olarak ağır yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Gerger ilçesine bağlı Kesertaş köyü yakınlarında bir düğün törenine ailesi ile beraber katılan 6 yaşındaki Ekrem Akça, düğünde havaya ateş edilen magandanın tüfeğinden çıkan saçmaların hedefi oldu. Tüfekten çıkan çok sayıda saçmanın vücuduna isabet ettiği Akça, kanlar içerisinde yere yığıldı. Düğündeki vatandaşlar tarafından fark edilen olay 112 sağlık ekiplerine bildirildi. Gerger İlçesinden yola çıkan 112 sağlık ekipleri, yaralı çocuğu yolda yakınlarından alarak, ambulansla Kahta İlçe Devlet Hastanesine daha sonra Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirdi. Hastanede tedavi altına alınan çocuğun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
(İHA)

Son Güncelleme: 03.08.2014 14:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<