Mahalle Değil Cephanelik

Adana polisinin şafak vakti uyuşturucu tacirlerine yönelik yaptığı operasyonda 21 tabanca, 8 tabanca gövdesi ve 6 pompalı tüfek ele geçirilmesi polisi bile şaşkına çevirdi. Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele...

10 Eylül 2014 Çarşamba 11:24
Mahalle Değil Cephanelik
Adana polisinin şafak vakti uyuşturucu tacirlerine yönelik yaptığı operasyonda 21 tabanca, 8 tabanca gövdesi ve 6 pompalı tüfek ele geçirilmesi polisi bile şaşkına çevirdi.
Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Şube Müdürlüğü organizasyonunda özel hareket ve çevik kuvvet ile birlikte bin 500 polisin katılımıyla "torbacı" diye tabir edilen uyuşturucu tacirlerine yönelik 26 ayrı adrese eş zamanlı operasyon yapıldı. Operasyonun yapıldığı Barbaros ve Yenibey Mahallesi’ndeki evlerde yapılan aramalarda 21 tabanca, 8 tabanca gövdesi ve 6 pompalı tüfek ele geçirildi. Bu kadar çok tabanca ve pompalı tüfeğin eli geçirilmesi polisi bile şaşkına çevirdi. Bu mahallelerde sık sık sokaklarda silahlı kavga meydana geliyordu. Bu baskınla bu kavgaların da önüne geçilirken, evlerde yapılan aramalarda tabanca ve pompalı tüfeğin yanı sıra 25 gram eroin, 11 kilo esrar, 65 kök Hint keneviri ve çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirildi. Baskında polisin kullandığı çelik yelek de bir evde bulundu. Yapılan operasyonda 20 kişi de gözaltına alındı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<