banner359

Mazlumder, İsrail’i Protesto Etti

İsrail Büyükelçilik Konutu önünde toplanan bir grup eylemci, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını protesto etti. Mazlumder üyeleri, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla İsrail’in Ankara Atatürk...

26 Temmuz 2014 Cumartesi 09:10
Mazlumder, İsrail’i Protesto Etti
İsrail Büyükelçilik Konutu önünde toplanan bir grup eylemci, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını protesto etti.
Mazlumder üyeleri, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla İsrail’in Ankara Atatürk Bulvarı Protokol Yolu üzerinde bulunan Büyükelçilik Konutu önünde toplandı. Konut önünde iftar yapan grup üyeleri, daha sonra pankart açıp, slogan atarak İsrail’i protesto etti. Bazı protestocular, İsrail ve Amerikan bayraklarını ateşe verip çiğnedi. Grup üyeleri, Gazze’ye yönelik saldırılarda hayatını kaybeden Filistinli çocuklar için yaktıkları dilek balonlarını gökyüzüne bıraktı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<