banner359

Metrelerce Havaya Fırladılar

Karaman’da kamyonet ile motosikletin çarpışması sonucu motosiklette bulunan 2 kişi metrelerce havaya fırladı.Kirişçi Mahallesi Belediye Kavşağı’nda meydana gelen kazada, kamyonet ile motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklette...

13 Ağustos 2014 Çarşamba 16:23
Metrelerce Havaya Fırladılar
Karaman’da kamyonet ile motosikletin çarpışması sonucu motosiklette bulunan 2 kişi metrelerce havaya fırladı.
Kirişçi Mahallesi Belediye Kavşağı’nda meydana gelen kazada, kamyonet ile motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklette bulunan 2 kişi metrelerce havaya fırlayarak savruldu. Kazanın hemen sonrası kazazedelerden birisi ayağa kalkarken, diğeri yerinden bile kıpırdayamadı.
İkinci kaza da yine aynı kavşakta meydana geldi. Bu kez bir otomobil, motosikletle çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı. Yaralı sürücü çevrede bulunan vatandaşlar tarafından sakinleştirilirken, çağrılan ambulansla Karaman Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
MOBESE kameralarına saniye saniye yansıyan her iki kazada da motosiklet sürücülerinin dikkatsiz ve süratli oldukları görüldü.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<