banner359

Metruk binada çıkan yangında yanacaktı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde metruk binada çıkan yangında bir kişi zehirlenerek hastanelik oldu.Osmaniye Mahallesi’nde bulunan metruk bir binada yangın çıktı. Alevleri fark eden mahalle sakinleri durumu itfaiyeye bildirdi. Yangına müdahale...

29 Kasım 2016 Salı 12:54
Metruk binada çıkan yangında yanacaktı
Bursa’nın İnegöl ilçesinde metruk binada çıkan yangında bir kişi zehirlenerek hastanelik oldu.
Osmaniye Mahallesi’nde bulunan metruk bir binada yangın çıktı. Alevleri fark eden mahalle sakinleri durumu itfaiyeye bildirdi. Yangına müdahale eden ekipler, içerde bir kişinin olduğunu fark etti. Alevlerin arasından kurtarılan 22 yaşındaki Şükrü Y., çağrılan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Dumandan etkilenerek fenalık geçiren Şükrü Y, tedavisinin ardından gözaltına alındı. Yangının çıkış sebebi araştırılıyor.
(SB-MŞ)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<