banner359

Mhp’li Oğan’dan Itidal çağrısı

MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, TBMM Genel Kurulunda yaşanan kavganın MHP tabanında infiale yol açtığını belirterek, partililerin soğukkanlılığını korumalarını istedi. Parlamentoda MHP milletvekilleri ile birlikte düzenlediği basın...

05 Ağustos 2014 Salı 17:18
Mhp’li Oğan’dan Itidal çağrısı
MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, TBMM Genel Kurulunda yaşanan kavganın MHP tabanında infiale yol açtığını belirterek, partililerin soğukkanlılığını korumalarını istedi.
Parlamentoda MHP milletvekilleri ile birlikte düzenlediği basın toplantısında TBMM Genel Kurulu’nda yaşanan kavga ile ilgili açıklamalarda bulunan MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, yaşanan kavgadan ötürü üzüntü duyduğunu ifade ederek, kavganın ilk yaşandığı anda kuliste olduğunu belirterek, kavgayı ayırmak için Genel Kurul’a girdiğinde bazı AK Partili milletvekillerinin sarf ettiğini iddia ettiği sözleri söyledi. Yaşanan kavgadan bazı fotoğraflar göstererek kendisine yumruk atan milletvekillerinin isimlerini sayan Sinan Oğan, “Sükuneti korumamız lazım’ dediğimiz anda hepsi bizim grup sıralarına hücum ettiler ve saldırdılar. Bir milletvekiline karşı AK Parti grubunun toplu linç girişimi var” dedi.
Meclis’in son dönemlerde sürekli kavgaların yaşandığı bir yer olduğunu belirten Oğan, Başbakan Erdoğan’ın nefret dili kullandığını ve Meclis’teki milletvekillerinin de ‘en çok yumruğu ben atarsam kabinede ben yer alırım’ derdinde olduklarını savundu. “Bu yumruk Türk milletine, Doğu Türkistan’a, Türkmen’e, Karabağ’daki Azerbaycan Türklerine atılmıştır. Meclis’te biz Türk milletinin hakkını savunmaya çalışıyoruz” diyen Oğan, kendisinin AK Parti’nin IŞİD’i savunduğunu dile getirdiği için kendisine saldırıldığını kaydetti.
Kendisine yapılan saldırının MHP tabanında infial uyandırdığını belirten Oğan, partisinin tabanına seslenerek, “Herkes soğukkanlılığını korusun” dedi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<