banner359

Milli Kalecinin Villasının Hemen önünde...

Kartal’da çalılık alanda başlayan yangın çevredeki villalara sıçramadan son anda önlendi.Edinilen bilgiye göre yangın, Cevizli Orhantepe Mahallesi’nde yer alan çalılık alanda 17.00 sıralarında çıktı. Çalılık alanda çıkan ve kısa...

29 Temmuz 2014 Salı 18:36
Milli Kalecinin Villasının Hemen önünde...
Kartal’da çalılık alanda başlayan yangın çevredeki villalara sıçramadan son anda önlendi.
Edinilen bilgiye göre yangın, Cevizli Orhantepe Mahallesi’nde yer alan çalılık alanda 17.00 sıralarında çıktı. Çalılık alanda çıkan ve kısa sürede yayılarak yerleşim birimlerini tehdit etmeye başlayan yangına Kartay, Kadıköy ve Maltepe’den gönderilen itfaiye kipleri ile müdahale etti. Müdahaleye rağmen yayılmaya devam eden alevler bölgedeki villalara kadar ilerledi. Bunun üzerine bölgeye hava desteği sağlanarak helikopter gönderildi. Havadan ve karadan yapılan müdahalenin ardından yangın 1 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Eski Milli kaleci Rüştü Reçber’in villası önündeki yer alan arazisi de kısmen zarar gördü.
İtfaiye ekipleri, yangının çıkış nedeninin tespiti için çalışma başlattı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<