banner359

Minibüsçüler polise saldırdı !

İstanbul Maltepe’de minibüs şoförleri polise saldırdı. Yaşanan arbedede bir minibüsçü bacağından yaralandı.İstanbul Maltepe’de uygulama yapan trafik polisiyle fazla yolcu aldığı için durdurduğu minibüs sürücüsü arasında tartışma...

25 Haziran 2015 Perşembe 15:02
Minibüsçüler polise saldırdı !
İstanbul Maltepe’de minibüs şoförleri polise saldırdı. Yaşanan arbedede bir minibüsçü bacağından yaralandı.
İstanbul Maltepe’de uygulama yapan trafik polisiyle fazla yolcu aldığı için durdurduğu minibüs sürücüsü arasında tartışma çıktı. Tartışmaya diğer minibüs şoförleri de dahil oldu ve grup bir anda polise saldırdı. Yaşanan arbedede polisin silahından çıkan kurşun bir minibüsçüyü yaraladı.
Polis memuru kaçarken, öfkeli minibüs şoförleri polis otosuna da saldırdı. Ayağından yaralı şoför hastaneye kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Çevredeki vatandaşlar ise minibüsçülere tepkiliydi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<