banner359

Minik Salih Yangında Öldü, Baba Yoğun Bakımda

Bursa’da televizyon ve yemek tüpünün patladığı bir ahşap evde çıkan yangında 3 yaşındaki Salih Özcan Yıldırım yanarak can verdi. Oğlunu yangından kurtarmak için alevlerin arasına dalan baba Barış Yıldırım ise ağır yaralandı.Edinilen...

06 Kasım 2015 Cuma 12:16
Minik Salih Yangında Öldü, Baba Yoğun Bakımda
Bursa’da televizyon ve yemek tüpünün patladığı bir ahşap evde çıkan yangında 3 yaşındaki Salih Özcan Yıldırım yanarak can verdi. Oğlunu yangından kurtarmak için alevlerin arasına dalan baba Barış Yıldırım ise ağır yaralandı.
Edinilen bilgiye göre yangın dün 13:25 te Merkez Osmangazi ilçesine bağlı İvazpaşa Mahallesi Osman çıkmazında çıktı. İddiaya göre Barış (32) ve Elif (26) Yıldırım çiftinin tek katlı ahşap evinde elektrik kontağından yangın çıktı. Sıcaktan etkilenen evdeki televizyon ve yemek tüpü de patlayınca ahşap ev bir anda alev topuna döndü. Yangın sırasında evin oturma odasında bulunan 3 yaşındaki Salih Özcan Yıldırım, alevlerden gizlenmek için kanepe ile çekyat arasına girip saklanmak istedi. Mutfakta kahvaltı yapan Barış (32) ve Elif (26) Yıldırım çifti oğullarını kurtarabilmek için seferber oldu. Anne Elif Yıldırım itfaiye ve 112 ekipleri arayıp yardım isterken minik Salih’i kurtarabilmek için alevlerin içerisine dalan baba Barış Yıldırım oğlunu kurtarmak isterken ağır yaralandı.
Kanepe ile çekyat arasına giren küçük Salih olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından Şevket Yılmaz Devlet Hastanesine kaldırılsa da yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Ağır yaralı halde yoğun bakımda tedavi gören baba Barış Yıldırım’ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Anne Elif Yıldırım ise yangından hafif yanıklarla kurtuldu. Polis yangınla ilgili soruşturma başlattı. Yangında hayatını kaybeden Salih Özcan Yıldırım’ın bugün (dün) öğle vakti Kanalboyu Meşeli Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildiği öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<