banner359

Minik Salih’e Son Görev

Bursa’da dün iki katlı ahşap evde çıkan yangında yanarak hayatını kaybeden 3 yaşındaki çocuk son yolculuğuna uğurlandı.İvazpaşa Mahallesi’nden oturan Elif Turan ve Barış Yıldırım, dün evde yemek yerken yangın çıktı. Yangın sırasında...

06 Kasım 2015 Cuma 17:08
Minik Salih’e Son Görev
Bursa’da dün iki katlı ahşap evde çıkan yangında yanarak hayatını kaybeden 3 yaşındaki çocuk son yolculuğuna uğurlandı.
İvazpaşa Mahallesi’nden oturan Elif Turan ve Barış Yıldırım, dün evde yemek yerken yangın çıktı. Yangın sırasında evin oturma odasında bulunan 3 yaşındaki Salih Özcan Köse, alevlerden gizlenmek için kanepe ile çekyat arasına girdi. Elif Turan ve Barış Yıldırım, Salih’i kurtarmak için seferber oldu. Anne Elif Yıldırım itfaiye ve 112’yi ararken, minik Salih’i kurtarabilmek için alevlerin içerisine dalan Barış Yıldırım, oğlunu kurtarmak isterken ağır yaralandı. Kanepe ile çekyat arasına giren küçük Salih olay yerine hayatını kaybetti. 112 ekipleri tarafından Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Barış Yıldırım’ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Yangında hayatını kaybeden Salih Özcan Yıldırım’ın cenazesi Kanalboyu Meşeli Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Cenazeye çocuğun akrabaları ve babası da katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<