Narkotik polisinden operasyon: 7 gözaltı

BURSA NARKOTİK POLİSİ KENTTE UYUŞTURUCU TİCARETİ YAPAN ŞAHISLARA YÖNELİK OPERASYON DÜZENLEDİ. OPERASYONDA GÖZALTINA ALINAN 3 KİŞİ ADLİ MAKAMLARA SEVK EDİLDİ.

13 Haziran 2019 Perşembe 14:07
Narkotik polisinden operasyon: 7 gözaltı

Bursa’da narkotik polisi, uyuşturucu ticareti yapan şahıslara yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda gözaltına alınan 3 kişi adli makamlara sevk edildi.

banner380

Bursa Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu kullandıkları yaptıkları tespit edilen şahıslara yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda gözaltına alınan 4 kişinin ifadelerine başvuran ekipler, ifadelerden yola çıkarak uyuşturucu satışı yapan şahıslara ulaştı. Şahısları bir süre takibe alan ekipler, S.C.Y, A.A. ve M.K. isimli 3 şahsı yaptıkları baskınla gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüphelilerin evlerinde, iş yerlerinde ve arabalarında yapılan aramalarda 125 gram esrar, 100 gram bonzai, 30 gram metamfetamin ve bir miktar uyuşturucu hap ele geçirildi.

İlk işlemleri için emniyete götürülen şahıslar buradaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. Şahıslardan S.C.Y. ve A.A. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, M.K’nin işlemleri devam ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<