Nefes kesen kovalamaca sonucu yakalanan şüpheli adliyeye sevk edildi

BURSA'DA POLİSİN UYGULAMA NOKTASINDA ‘DUR’ İHTARINA UYMAYIP KAÇAN SÜRÜCÜ 30 KİLOMETRE SONRA KAZA YAPTI. KAZA YAPTIĞI YERDE OTOMOBİLDEN ÇIKIP KAÇMAYA BAŞLADI VE ELİNDE ÇANTA İLE KOŞAN SÜRÜCÜ BİR SÜRE SONRA ÇANTAYI ATARAK KAÇMAYA DEVAM ETTİ. ÇANTADA YAKLAŞIK 1 KİLOGRAM SENTETİK UYUŞTURUCU VE RUHSATSIZ TABANCA ÇIKARKEN, SÜRÜCÜ YAKALANARAK GÖZALTINA ALINAN ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ.

10 Ekim 2020 Cumartesi 14:02
Nefes kesen kovalamaca sonucu yakalanan şüpheli adliyeye sevk edildi

Bursa’da polisin uygulama noktasında ‘dur’ ihtarına uymayıp kaçan sürücü 30 kilometre sonra kaza yaptı. Kaza yaptığı yerde otomobilden çıkıp kaçmaya başladı ve elinde çanta ile koşan sürücü bir süre sonra çantayı atarak kaçmaya devam etti. Çantada yaklaşık 1 kilogram sentetik uyuşturucu ve ruhsatsız tabanca çıkarken, gözaltına alınan zanlı adliyeye sevk edildi.

banner380

Olay, Merkez Nilüfer ilçesi Görükle Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, uygulama yapan polis ekiplerinin "dur" ihtarına uymayan 16 AJV 837 plakalı otomobil sürücüsü M.E, araçla kaçmaya başladı. Polis ekiplerinin İzmir istikametinden Ankara istikametine yaklaşık 30 kilometre kovaladığı M.E, kullandığı otomobille Ankara Yolu Caddesi’ne çıktı. Suratlı giden sürücü M.E., direksiyon kontrolünü kaybederek bir kamyonete arkadan çarptı. Daha sonra otomobilden inip elindeki çantayı atarak koşmaya başlayan M.E, peşindeki polis ekiplerince kavşakta yakalandı. Gözaltına alınan M.E’nin çantasında yapılan aramalarda yaklaşık 1 kilogram sentetik uyuşturucu ile ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Ayrıca 44 suç kaydı bulunan M.E’nin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında açık cezaevinden izinli çıktığı öğrenildi. Şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<