banner359

Nişantaşı’nda Büyük şok !

İstanbul Nişantaşı’nda temizlik işçileri tarafından yeni doğmuş bir bebek cesedi bulundu. Nişantaşı Güzelbahçe Sokak üzerinde saat 00.30 sıralarında temizlik işçileri bir çöp konteynırının yanında yeni doğmuş bir bebek cesedi...

13 Ağustos 2014 Çarşamba 09:26
Nişantaşı’nda Büyük şok !
İstanbul Nişantaşı’nda temizlik işçileri tarafından yeni doğmuş bir bebek cesedi bulundu.
Nişantaşı Güzelbahçe Sokak üzerinde saat 00.30 sıralarında temizlik işçileri bir çöp konteynırının yanında yeni doğmuş bir bebek cesedi buldu. Temizlik işçilerinin olayı haber vermesi üzerine polisler olay yerine geldi. Yapılan incelemelerin ardından minik bebeğin cansız bedeni Şili Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Siren seslerini duyarak olay yerine gelen Okan Uzun, ”Temizlik işçisi aramış. Temizlik işçisi görmeseydi çöpe gidecekti bebek. Polisler geldi. Ardından olay yeri inceleme ekipleri geldi. Cansız bebeği görünce çok kötü olduk. Doğduğu şekilde bırakmışlar. Kanımız dondu. Yardımcı olamadık. Ardından götürdüler bebeği” ifadelerini kullandı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<