banner359

O anne tutuklandı!

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde yaklaşık 4 ay önce misafir geldiği evde doğum yaparak bebeğini çöp konteynırına atan anne tutuklandı. Ölü doğduğu iddia edilen bebeğin canlı olarak çöpe atıldığı ortaya çıktı.23 Kasım 2014 tarihinde...

02 Nisan 2015 Perşembe 18:14
O anne tutuklandı!
Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde yaklaşık 4 ay önce misafir geldiği evde doğum yaparak bebeğini çöp konteynırına atan anne tutuklandı. Ölü doğduğu iddia edilen bebeğin canlı olarak çöpe atıldığı ortaya çıktı.
23 Kasım 2014 tarihinde meydana gelen olayda, Kapaklı İsmetpaşa Mahallesi Levent Caddesi 47. Sokak’taki çöp konteynerinde yeni doğmuş bir bebeğe ait ceset bulunmuştu. Olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alan polis ekipleri, durumu nöbetçi cumhuriyet savcısına haber verdi. Çöp konteynerinde yapılan incelemeler sonucunda bebeğin yanında banyo havlusu, kanlı makas ve kanlı poşet bulundu.
Konuyla ilgili geniş çaplı arama çalışması başlatan Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kısa sürede bebeğin annesine ulaştı. Olay yerindeki kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, şüpheli kadının ölü bebeğini sabah saat 07.11’de çöp konteynerine bıraktıktan sonra girdiği siteyi tespit etti. Sitedeki tüm dairelere tek tek giren ekipler, 4 çocuk annesi Neşe K’yı (33) misafir olarak kaldığı ablasının evinde yakalayarak gözaltına aldı.
Edirne’de ikamet ettiği öğrenilen Neşe K. iddiaya göre gayri meşru bir ilişki sonucu hamile kalması ve durumunu kimseye anlatamaması sonucu hamileliğinin 7’nci ayında Kapaklı’daki ablasının yanına geldi. Kaldığı evin banyosundaki küvette doğum yapan kadın çok korktuğu ve paniğe kapıldığı için bebeği çöp konteynerine attığını söyledi.
Neşe K. ifadesinde bebeğin ölü doğduğunu iddia ederken, sağlık görevlileri ise bebeğin kafasında darp izi olduğunu tespit etti.

YALAN SÖYLEMİŞ
Denetimli serbestlikten yararlanarak tutuksuz yargılanmak üzere çıkarıldığı mahkeme tarafından salınan Neşe K., Adli Tıp Raporu’nun gelmesinin ardından 4 ay sonra tutuklandı. Neşe K.’nın salıverilmesine gerekçe olan ‘ölü doğum’un gerçekleşmediği ortaya çıktı. Adli Tıp’tan Mahkeme’ye gelen rapora göre Neşe K.’nın doğurduğu çocuğun çöp konteynerına atıldıktan sonra öldüğü belirtildi. Bu durum üzerine Cumhuriyet Savcısı Mehmet Emin Erdoğdu’nun talimatı üzerine Kapaklı Polisi Edirne Uzunköprü’de oturan Neşe K.’nın yakalanması için durumu Jandarma’ya haber verdi.

AĞIR CEZA MAHKEMESİ’NDE YARGILANACAK
Tutuklama kararı üzerine Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde yaşayan Neşe K. jandarma tarafından evinden alınarak Kapaklı’dan giden polis ekiplerine teslim edildi. Kapaklı’ya getirilen Neşe K. önce hastaneye götürüldü daha sonra Çerkezköy Adliyesi’ne getirilerek savcılıktaki işlemleri tamamlandıktan sonra cezaevine gönderildi. Tutuklanan Neşe K. Tekirdağ Muratlı Kadın Kapalı Cezaevi’ne konuldu. Neşe K.’nın yargılamasının ölüme sebebiyet verme suçundan Ağır Ceza Mahkemesi’nde süreceği öğrenildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<