O Cani Yakalandı

İstanbul Fatih’te iki yavru kediyi tekmeleyerek öldüren ve güvenlik kameralarına yakalanan kadın, gözaltına alındı. Psikolojik sorunları olduğu ve bir süre tedavi gördüğü öğrenilen 27 yaşındaki Derya K., emniyetteki işlemlerinin ardından...

12 Ağustos 2014 Salı 21:57 2014-08-12 22:08:04
O Cani Yakalandı
İstanbul Fatih’te iki yavru kediyi tekmeleyerek öldüren ve güvenlik kameralarına yakalanan kadın, gözaltına alındı. Psikolojik sorunları olduğu ve bir süre tedavi gördüğü öğrenilen 27 yaşındaki Derya K., emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.
Güvenlik kamerası görüntülerinden kimliği tespit edilen 27 yaşındaki Derya K., Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.
Psikolojik rahatsızlığı olduğu ve bir süre önce Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gördüğü ifade edilen Derya K.’nin ifadesinde, çok pişman olduğunu söylediği öğrenildi.
Görüntülerdeki kişinin kendisinin olduğunu kabul eden kadın, emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılarak ailesine teslim edildi. Polis merkezi önünde bekleyen hayvanseverlerden ötürü olası bir olumsuzluğun yaşanmaması için Derya K., güvenlik koridorunda kendisini bekleyen bir araca bindirildi.

HAYVANSEVERLERDEN TEPKİ
Kedilerin vahşice öldürülmesine tepki gösteren birçok hayvansever derneği de Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü Şehit Vedat Ulusoy Polis Merkezi önünde bir araya geldi. Grup adına açıklama yapan Onur Dalar benzer şeylerin yaşanmaması için olayın takipçisi olacaklarını belirtti.
Olayın yaşandığı yerde nöbet tutacaklarını ifade eden Dalar, "Olayın müsebbibi olan söz konusu şahsın cezalandırılması ve rehabilite edilmesi için hukuki olan bütün yolları deneyeceğiz. Olay savcılığa intikal etmiştir. Kamuoyunun desteğini bekliyoruz" dedi.
(İHA)

Son Güncelleme: 12.08.2014 22:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<