O fakülte 1 gün tatil edildi

Ege Üniversitesi’nde çıkan olaylarda PKK’lı bir grup tarafından saldırıya uğrayan Fırat Çakıroğlu’nun hayatını kaybetmesi nedeniyle Ankara’daki okullarda güvenlik önlemleri artırıldı.Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi’nde...

23 Şubat 2015 Pazartesi 15:23
O fakülte 1 gün tatil edildi
Ege Üniversitesi’nde çıkan olaylarda PKK’lı bir grup tarafından saldırıya uğrayan Fırat Çakıroğlu’nun hayatını kaybetmesi nedeniyle Ankara’daki okullarda güvenlik önlemleri artırıldı.
Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi’nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında olay çıkma ihtimali üzerine okul 1 gün tatil edildi. Alınan kararın ardından okula çevik kuvvet ekipleri girdi. Okuldan gruplar polis kontrolünde çıkarıldı. Öğrenci grupları okuldan çıkarılırken slogan attılar.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<