Ok Gibi Saplandı: 3 ölü, 3 Ağır Yaralı

Afyonkarahisar’da bir otomobilin bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasından 3 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ağır yaralandı.Edinilen bilgilere göre kaza, akşam saatlerinde Afyonkarahisar-Kütahya karayolunun 27. kilometresi...

28 Kasım 2014 Cuma 19:18
Ok Gibi Saplandı: 3 ölü, 3 Ağır Yaralı
Afyonkarahisar’da bir otomobilin bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasından 3 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ağır yaralandı.
Edinilen bilgilere göre kaza, akşam saatlerinde Afyonkarahisar-Kütahya karayolunun 27. kilometresi Bayramgazi Köyü Kavşağı’nda meydana geldi. Kütahya istikametinden Afyonkarahisar istikametine gelen Mustafa Berki yönetimindeki 80 EG 316 plakalı otomobil, kavşak girişinde iddialara göre aşırı hız nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Kazada Noktan Sarı (49), Tuğçe Özmen (19) ve 1 yaşındaki Necip Ege Özmen olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada sürücü Mustafa Berki Fatma Sarı (38) ve Soner Sarı da (12) yaralandı. Bariyerlere ok gibi saplanan ve hurdaya dönen otomobilden ölü ve yaralılar Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne bağlı Sivil Savunma ekipleri tarafından çıkarıldılar. Yaralılar ambulanslarla Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Kaza sonrası hurdaya dönen aracın hemen çarptığı yerin altında bulunan sulama kanalına düşmesini bariyerler önlerken, ekipler kazanın ardından LPG’li olan aracın gaz bağlantılarını kesmek için uzun süre uğraştılar. Kazada hayatını kaybedenlerin cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldırılırken, yaralılarının durumlarının ise ciddiyetlerini koruduğu kaydedildi. Kaza sonrası trafik tek şeritten kontrollü bir şekilde sağlanırken polis ve jandarma ekipleri herhangi bir olumsuzluğa mahal vermemek için yolda gerekli işaretlemeleri yaparak güvenlik önlemi aldı. Kazanın ardından soruşturma başlatıldığı bildirildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<