banner359

Okmeydanı Karıştı

İstanbul Okmeydanı’nda izinsiz gösteri yapmak isteyen gruba polis tazyikli su ve biber gazıyla müdahale etti. Okmeydanı Şarkkahvesi’nde yüzleri maskeli bir grup izinsiz gösteri yapmak istedi. Çöp konteynırlarını yola devirerek ateşe veren...

15 Ağustos 2014 Cuma 08:59
Okmeydanı Karıştı
İstanbul Okmeydanı’nda izinsiz gösteri yapmak isteyen gruba polis tazyikli su ve biber gazıyla müdahale etti.
Okmeydanı Şarkkahvesi’nde yüzleri maskeli bir grup izinsiz gösteri yapmak istedi. Çöp konteynırlarını yola devirerek ateşe veren grup bütün uyarılara rağmen dağılmadı. Dağılmayan gruba polis tazyikli su ve biber gazıyla müdahale etti. Yüzleri maskeli grubun polise Molotof kokteyli attığı görüldü. Müdahale sırasında yoldan geçmekte olan çocuklu bir ailenin zor anlar yaşadığı görüldü. Polisle göstericiler arasında ara sokaklarda kovalamaca yaşandı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<