banner359

Ölüm Durağında Keşif

Bursa’da geçen sene yeni evlendiği eşinin gözleri önünde geri manevra yapan servis aracının altında kalan genç adamın hayatını kaybettiği otobüs durağında keşif yapıldı.Edinilen bilgiye göre, 33 yaşındaki Hakan Bozkurt, eşi Nagihan...

09 Aralık 2015 Çarşamba 13:24
Ölüm Durağında Keşif
Bursa’da geçen sene yeni evlendiği eşinin gözleri önünde geri manevra yapan servis aracının altında kalan genç adamın hayatını kaybettiği otobüs durağında keşif yapıldı.
Edinilen bilgiye göre, 33 yaşındaki Hakan Bozkurt, eşi Nagihan Topal Bozkurt ile birlikte 18 Haziran’da saat 07.00 sıralarında işe gitmek için Tuna Mahallesi’ndeki evinden çıkıp Yeni Yalova yolu üzerindeki otobüs durağında gitti. Eşini yolun karşısındaki durağa bırakan Bozkurt, otobüs beklemeye başladı. Geçen yıl 16 Haziran’da evlenen Bozkurt’un yanına yaklaşan bir araç, adres sorduktan sonra yoluna devam etti. 200 metre sonra geri manevra yapan araç durakta otobüs bekleyen Hakan Bozkurt’a çarptı. 7 aylık hamile eşinin gözleri önünde yaralanan Hakan Bozkurt, olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Genç adam Devlet Hastanesi’nde 2 gün süren ölüm kalım savaşına yenik düştü. Bir fabrikada işçi olarak çalışan Hakan Bozkurt’un ölümü eşi ve ailesini yasa boğdu.
Kazadan sonra gözaltına alınan minibüs sürücüsü E.Ş. hakkında, “tedbirsizlik ve dikkatsizlik sonucu bir kişinin ölümüne sebep olmak” suçundan Asliye Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. Kazanın şokunu üzerinden atamayan 7 çocuk babası 56 yaşındaki Şevket Bozkurt, oğlunun cinayete kurban gittiğini ileri sürünce, mahkeme olay yerinde keşif yapılmasına karar verdi. Heyet, bilirkişi ile birlikte kazayı aydınlatabilmek için otobüs durağında incelemelerde bulundu. Keşif raporu, sanığın kasdının olup olmadığını ortaya koyacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<