banner359

Önce Yemek Yedi Sonra Hırsızlık Yaptı

Güngören’de bir lokantaya giren şahıs, önce yemek yiyerek karnını doyurdu, ardından iş yeri sahibinin telefonunu çaldı. Hırsızlık olayı, geçtiğimiz aylarda Güngören’deki bir iş yerinde meydana geldi. İddiaya göre, bir şahıs akşam...

27 Kasım 2014 Perşembe 10:38
Önce Yemek Yedi Sonra Hırsızlık Yaptı
Güngören’de bir lokantaya giren şahıs, önce yemek yiyerek karnını doyurdu, ardından iş yeri sahibinin telefonunu çaldı.
Hırsızlık olayı, geçtiğimiz aylarda Güngören’deki bir iş yerinde meydana geldi. İddiaya göre, bir şahıs akşam saat 22.00 sıralarında yemek yemek için A.K’ye ait lokantaya geldi. Burada iş yeri sahibine yemek sipariş eden şahıs, gelen yemeği önce yedi. Bir süre sonra yemeğini bitiren şahıs, ayağa kalarak kasaya yöneldi ve peçete alarak ağzını sildi. Daha sonra iş yeri sahibi kadının kasadan uzaklaşmasını fırsat bilen şahıs, etrafına baktıktan sonra kasada duran cep telefonunu çalarak cebine koydu. Ardından iş yerinden çıkarak uzaklaştı.
İşyeri sahibinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kamera kayıtlarına el koyarak şahsın eşkali üzerinde çalışma başlattı. Polis ekiplerinin çalışmaları sonucunda şahsın A.Ö. olduğu belirlendi. Bunun üzerine araştırmalarını sıklaştıran ekipler, şahsın Posta Caddesi üzerinde olduğunu belirledi. Polis ekiplerini fark eden şahıs ile ekipler arasında kovalamaca başladı. Bir süre devam eden kovalamacanın ardından şahıs kıskıvrak yakalandı.
“Ruhsatsız Ateşli Silah ve Mermi Taşımak” suçlarından dolayı aranan A.Ö, gözaltına alınarak ifadesine alınmak üzere Güngören Polis Merkezi’ne götürüldü.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<