Ormana uçan araçta can pazarı: 5 yaralı

Bursa’nın İnegöl ilçesi ile Kütahya’nın Domaniç ilçesi arasındaki karayolu üzerinde meydana gelen kazada, sağanak yağmur nedeniyle yoldan çıkarak ormanlık alana yuvarlanan özel otomobilde bulunan 1’i çocuk 5 kişi yaralandı. Metlerce...

14 Ekim 2018 Pazar 20:19
Ormana uçan araçta can pazarı: 5 yaralı

Bursa’nın İnegöl ilçesi ile Kütahya’nın Domaniç ilçesi arasındaki karayolu üzerinde meydana gelen kazada, sağanak yağmur nedeniyle yoldan çıkarak ormanlık alana yuvarlanan özel otomobilde bulunan 1’i çocuk 5 kişi yaralandı. Metlerce yuvarlanan araçtaki yaralılar itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri tarafından çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.

banner380

Edinilen bilgilere göre, İnegöl’den Domaniç istikametine seyir halinde olan sürücü Mehmet Muslu yönetimindeki 16 KA 551 plakalı özel otomobil, sağanak yağmurun etkili olduğu anlarda virajı alamayarak yoldan çıkıp, ormanlık alana uçtu. Özel otomobil metreler sonra ağaçlar arasında durabilirken, o andan itibaren can pazarı yaşandı.

Kazada sürücü Mehmet Muslu ile araçta bulunan Ayşegül Muslu, Gülsüm Muslu, Mustafa Muslu ve 8 yaşındaki, Hilal Muslu yaralandı. Kaza yerine çok sayıda sağlık ve İtfaiye Arama Kurtarma ekibi sevk edildi. Yaralılar araçtan çıkarılarak kaza yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine getirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<