banner359

Ormanda aranan genç parkta bulundu

Bursa’da dün sabah evinden ayrıldıktan sonra kaybolan genç bir gün sonra duyarlı bir vatandaşın Emniyet Genel Müdürlüğü’nden gelen kayıp mesajını görüp çocuğu tanımasıyla parkta bulundu.Edinilen bilgiye göre, dün merkez Osmangazi...

01 Haziran 2017 Perşembe 17:28
Ormanda aranan genç parkta bulundu

Bursa’da dün sabah evinden ayrıldıktan sonra kaybolan genç bir gün sonra duyarlı bir vatandaşın Emniyet Genel Müdürlüğü’nden gelen kayıp mesajını görüp çocuğu tanımasıyla parkta bulundu.

Edinilen bilgiye göre, dün merkez Osmangazi ilçesi Doburca Mahallesinde ikamet eden 31 yaşındaki Muhammet Fatih Ölçen isimli engelli genç, ailesinin fark etmediği bir anda evin önünden ayrıldı. Genç adamın eve dönmemesi üzerine yakınları durumu polise haber verdi. Kayıp alarmı üzerine harekete geçen polis, Nilüfer Arama Kurtarma (NAK), AFAD ve diğer kurtarma ekipleri ormanlık alanda arama çalışması başlattı. Ayrıca NAK ekipleri de, drone ile genci havadan aradı.

Emniyetin mesajı sayesinde bulundu

Öte yandan, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Kayıp Büro Amirliği ekipleri, gencin bilgilerini Emniyet Genel Müdürlüğü ile paylaştı. Emniyet Genel Müdürlüğü’nden gelen mesajda çocuğun fotoğrafı ve bilgilerini gören duyarlı bir vatandaş polisi aradı. İhbar üzerine polis ekipleri, genci Mihraplı Parkı’nda üzerinde atletle buldu. Evinin önüne getirilen gencin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<